AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda banyo yapmak

Kahve falında yolda banyo yapmak

Kahve falında yolda banyo yapmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında yolda banyo yapmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet eder.

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda tuvaletini yapmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoda temizlik yapmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt banyosu yapmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde banyo yapmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle banyo yapmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında banyoya kaka yapmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir