AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu arabası görmek

Kahve falında yolcu arabası görmek

Kahve falında yolcu arabası görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine inanılır.

Kahve falında yolcu arabası gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında arabayla yolculuk etmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında arabayla yolculuk yaptığını görmek ticaretinin büyüyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında araba yolculuğu yapmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında yolcu arabası görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında arabaya yolcu almak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında arabada yolculuk yapmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Kahve falında arabayla yolculuğa çıkmak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir