AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada yolculuk yapmak

Kahve falında arabada yolculuk yapmak

Kahve falında arabada yolculuk yapmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında arabada yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Kahve falında arabayla yolculuk yapmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada yolculuk yapmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında araba yolculuğu yapmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabayla yolculuk yapmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolcu arabası görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yolculuk görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya yolcu almak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir