AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve reçel görmek

Kahve falında bal ve reçel görmek

Kahve falında bal ve reçel görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal ve reçel gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Kahve falında bal reçel görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret eder.

Kahve falında reçel ve bal görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal ve reçel görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet eder.

Kahve falında limon reçeli görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı reçeli yemek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında elma reçeli yemek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir reçeli kaynatmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında kavanozda reçel görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir