AnaSayfa / Genel / Kahve falında yol cizmek

Kahve falında yol cizmek

Kahve falında yol cizmek ferah bir döneme girileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yol cizmek gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında birinin yolunu beklemek gelirin tükeneceğine, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk yollar görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, fal sahibinin içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir yol görmek zorluklarının son bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yol üzerinde uçmak büyük emekler vereceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla yanlış yola girmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yola hazırlanmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında yolumu kaybetmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir