AnaSayfa / Genel / Kahve falında yola hazırlanmak

Kahve falında yola hazırlanmak

Kahve falında yola hazırlanmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında yola hazırlanmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Kahve falında uzun yola hazırlanmak öz güven kazanacağına, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında yola çıkmak için hazırlanmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında yola hazırlanmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında uçmaya hazırlanmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hazır süt görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere hazırlanmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pikniğe gitmek için hazırlanmak resmi bir göreve getirileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında uçak yolculuğuna hazırlanmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir