AnaSayfa / Genel / Kahve falında yol açıldığını görmek

Kahve falında yol açıldığını görmek

Kahve falında yol açıldığını görmek ona özlemle sarılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, bazen fakirlik görüleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yol açıldığını gördüyseniz:

  • Finansal bir teklif düşünmeye değer olabilir.

Kahve falında yol açıldığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında yeni açılmış yol görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, olaylı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında açılmış kırmızı gül görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısmeti açılmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının açılmasını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerinin açıldığını görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında açı doyurmak işlerinin yolundan çıkacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir