AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısmeti açılmak

Kahve falında kısmeti açılmak

Kahve falında kısmeti açılmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalet eder.

Kahve falında kısmeti açılmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Kahve falında kısmeti açılmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında kısmetinin açıldığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kısmet çıkması görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kısmet görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret eder.

Kahve falında erkek kısmet görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısmetini görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısmet çıktığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında kısmetinin çıktığını görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir