AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayran dökmek

Kahve falında ayran dökmek

Kahve falında ayran dökmek bereket ve zenginlik bulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında ayran dökmek gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Kahve falında ayranı yere dökmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında üzerine ayran dökmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında yere ayran dökmek bununla yüceleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayran dökmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hazır ayran görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayranın döküldüğünü görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayran içtiğini görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ayran kaynatmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir