AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal rengi görmek

Kahve falında bal rengi görmek

Kahve falında bal rengi görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bal rengi gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Kahve falında bal rengi görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal rengi elbise giymek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına yorulur.

Kahve falında bal rengi göz görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi dantel görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi başörtüsü görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet eder.

Kahve falında altın rengi görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil rengi görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın rengi anahtar görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir