AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi dantel görmek

Kahve falında krem rengi dantel görmek

Kahve falında krem rengi dantel görmek manevi olarak hasar alınacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayatının da düzene gireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında krem rengi dantel gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Kahve falında krem rengi dantel görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi zarf görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında krem rengi pardesü görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi yılan görmek yanlış kişilere denk geleceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi bluz giymek her şeyin durağan şekilde süreceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi ayakkabı görmek şansının ve bahtının açık olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında krem rengi etek giymek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi ip görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir