AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil rengi görmek

Kahve falında yeşil rengi görmek

Kahve falında yeşil rengi görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil rengi gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su yeşili rengi görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil rengi görmek işinin de hep yürüyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz rengi görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz renginin yeşil olduğunu görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi çanta almak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karamel rengi görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi şal görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir