AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyeceğini paylaşmak

Kahve falında yiyeceğini paylaşmak

Kahve falında yiyeceğini paylaşmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kötü günleri geride bırakacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yiyeceğini paylaşmak gördüyseniz:

  • Bazı teklifler size son derece çekici gelebilir.

Kahve falında yiyeceğini paylaşmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yiyecek paylaşmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerdeki karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin paylaşmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dondurma paylaşmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında balık paylaşmak üzücü haberler alacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında börek paylaşmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle ekmeğini paylaşmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un paylaşmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir