AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık paylaşmak

Kahve falında balık paylaşmak

Kahve falında balık paylaşmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Kahve falında balık paylaşmak gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Kahve falında balık paylaşmak büyük bir ortaklığa girileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında mal paylaşmak sorunların teker teker çözüleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek paylaşmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz paylaşmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işlerin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında cevizi paylaşmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata paylaşmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut paylaşmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında üzüm paylaşmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir