AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt yırtıldığını görmek

Kahve falında kağıt yırtıldığını görmek

Kahve falında kağıt yırtıldığını görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt yırtıldığını gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında duvar kağıdının yırtıldığını görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yırtılmış kağıt para görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt yırttığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, hasretlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kağıt yırtıldığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt paranın yırtıldığını görmek aradığı kişiyi bulacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında yırtılmış kağıt görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ayakkabının yırtıldığını görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yırtılmış kıyafet görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir