AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık terlikle yürümek

Kahve falında yırtık terlikle yürümek

Kahve falında yırtık terlikle yürümek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, önemli kararlar alınacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, çok günah işleyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık terlikle yürümek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yırtık terlikle yürümek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık terlik görmek o işten ekmek yiyeceğine, hem verimi yükselteceğine tabir olunur.

Kahve falında karda terlikle yürümek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, anne babaya müjde verileceğine inanılır.

Kahve falında tek terlikle yürümek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Kahve falında yağmurda terlikle yürümek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında terlikle karda yürümek çok büyük başarılara imza atacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında terlikle yürüdüğünü görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yırtık görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir