AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı eşofman görmek

Kahve falında sarı eşofman görmek

Kahve falında sarı eşofman görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı eşofman gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Kahve falında sarı eşofman görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşofman almak çok iyi bir duruma geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı eşofman görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına delalettir.

Kahve falında mavi eşofman görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı eşofman almak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, malında azalmaya alamet eder.

Kahve falında yırtık eşofman görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor eşofman görmek dinini yaşayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında yeni eşofman giymek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir