AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılın aylarını görmek

Kahve falında yılın aylarını görmek

Kahve falında yılın aylarını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında yılın aylarını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Kahve falında yılın aylarını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, rahatsızlık duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze aylaynır sürmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında ayla yıldız görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulur.

Kahve falında ayla güneşi yanyana görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayları saymak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalettir.

Kahve falında üç aylarda olduğunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, refaha erileceğine işarettir.

Kahve falında ayla güneşi görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç ayları görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir