AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç ayları görmek

Kahve falında üç ayları görmek

Kahve falında üç ayları görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında üç ayları gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında üç aylarda olduğunu görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayla güneşi görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında göze aylaynır sürmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında ayları saymak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayla konuşmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aylaynır görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine yorulur.

Kahve falında ayla güneşi yanyana görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayla yıldız görmek kazancın günden güne düşeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir