AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ikram etmek

Kahve falında bal ikram etmek

Kahve falında bal ikram etmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ikram etmek gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Kahve falında bal ikram etmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakana kahve ikram etmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire pilav ikram etmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baklava ikram etmek sağlığından olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ikram etmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında tatlı ikramı almak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında viski ikram etmek malının ve aşının da çoğalacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalettir.

Kahve falında ikram etmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir