AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılbaşı hediyesi almak

Kahve falında yılbaşı hediyesi almak

Kahve falında yılbaşı hediyesi almak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hastaysa şifa bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yılbaşı hediyesi almak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Kahve falında yılbaşı hediyesi almak çok hayırlı insan olunacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yılbaşı olduğunu görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında yılbaşına girmek kişinin sıkıntıların artacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Kahve falında yılbaşı görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yılbaşı kutladığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine alamet eder.

Kahve falında yılbaşı yemeği görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılbaşı çiçeği görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılbaşını kutlamak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir