AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılbaşı kutladığını görmek

Kahve falında yılbaşı kutladığını görmek

Kahve falında yılbaşı kutladığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yılbaşı kutladığını gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında yılbaşını kutlamak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yılbaşı kutladığını görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılbaşı ağacı görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına işarettir.

Kahve falında yılbaşı çiçeği görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çözüm yolları bulamayacağına delalettir.

Kahve falında yılbaşı olduğunu görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yılbaşı yemeği görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılbaşı bileti almak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılbaşına girmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, stresten uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir