AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla yüz yüze gelmek

Kahve falında yılanla yüz yüze gelmek

Kahve falında yılanla yüz yüze gelmek güçlendikçe güçleneceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulur.

Kahve falında yılanla yüz yüze gelmek gördüyseniz:

  • Mevcut planların gözden geçirilmesini ya da yeniden yapılmasını gerektirecek ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanla yüz yüze gelmek kısmetlerin azalacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında yüz yüze gelmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne felç gelmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında peşinden yılan geldiğini görmek tövbe etmeden vefata, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın üzerine geldiğini görmek kucaklaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek sahip olduğu nimetin artacağına, yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında yılanla göz göze gelmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın peşinden geldiğini görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir