AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın uçmasını görmek

Kahve falında yılanın uçmasını görmek

Kahve falında yılanın uçmasını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında yılanın uçmasını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Kahve falında uçan yılanlar görmek hayatın pahalılaşmasına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil uçan yılan görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan uçtuğunu görmek gönlünün ferahlayacağına, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Kahve falında büyük uçan yılan görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın uçması görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan yılan öldürmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında uçan sarı yılan görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir