AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın etini yemek

Kahve falında yılanın etini yemek

Kahve falında yılanın etini yemek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, güzel günlerin geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın etini yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Kahve falında siyah yılan eti yemek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yılan öldürüp etini yemek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yılan eti yemek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan etini yemek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın etini yemek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan eti yemek ve kusmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan eti pişirip yemek mali gücünü yitireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yılan eti yemek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir