AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan eti pişirip yemek

Kahve falında yılan eti pişirip yemek

Kahve falında yılan eti pişirip yemek şansının geri döneceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işarettir.

Kahve falında yılan eti pişirip yemek gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında yılan eti pişirip yemek zor bir dönem geçirileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan eti pişirmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et pişirip yemek yanlış yollardan döneceğine, atılan adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında tavuk eti pişirip yemek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ün yapmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında etli patates yemeği pişirmek destek için ailesiyle de konuşacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında insan eti pişirip yemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında etli nohut yemeği pişirmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işarettir.

Kahve falında yılan pişirip yemek verilen emeklerin heba olacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir