AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan etini yemek

Kahve falında yılan etini yemek

Kahve falında yılan etini yemek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan etini yemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Kahve falında yılan eti yemek ve kusmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan etini yemek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yılan eti yemek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında yılan eti pişirip yemek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan öldürüp etini yemek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yılan eti yemek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş yılan eti yemek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan eti yemek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir