AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın dişini sökmek

Kahve falında yılanın dişini sökmek

Kahve falında yılanın dişini sökmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın dişini sökmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yılanın dişini sökmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün dişini sökmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dişini sökmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azı dişini sökmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında köpek dişi sökmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dişini sökmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ön dişini sökmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının dişini sökmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir