AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın balık olduğunu görmek

Kahve falında yılanın balık olduğunu görmek

Kahve falında yılanın balık olduğunu görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hasretin biteceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, özel hayatında mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın balık olduğunu gördüyseniz:

  • Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz.

Kahve falında yılan balığı öldürmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına inanılır.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında denizde yılan balığı görmek işlerin kara geçeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında yılana benzer balık görmek ortaklıkların bozulacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş yılan balığı görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir