AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına sarılmak

Kahve falında bacağına sarılmak

Kahve falında bacağına sarılmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işarettir.

Kahve falında bacağına sarılmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında bacak sarılmak mal mülk edineceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında bacağına yılan sarıldığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağa sarılmış yılan görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında bacağa sarılmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında bacaklara sarılmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına inanılır.

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağına sarılmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın bacaklarına sarıldığını görmek sayılacağına ve sevileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir