AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan eti yemek

Kahve falında yılan eti yemek

Kahve falında yılan eti yemek zenginliği bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Kahve falında yılan eti yemek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında yılanın etini yemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında yılan eti pişirip yemek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan eti yemek ve kusmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalettir.

Kahve falında yılan eti yemek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yılan eti yemek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yılan öldürüp etini yemek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yılan eti yemek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş yılan eti yemek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir