AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yılandan kaçmak

Kahve falında sarı yılandan kaçmak

Kahve falında sarı yılandan kaçmak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aylık gelirinin artacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük veya daha tecrübeli kişiler zor zamanlarınızda size fikir verebilirler.

Kahve falında sarı yılandan kaçmak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kara yılandan kaçmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su yılanından kaçmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan kaçmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında siyah yılandan kaçmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılandan kaçmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulur.

Kahve falında yılanlardan kaçmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, komşular tarafından kötülenileceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli yılandan kaçmak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir