AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikte ev görmek

Kahve falında yeşillikte ev görmek

Kahve falında yeşillikte ev görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kudretinin yerine geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillikte ev gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında yeşil bahçe içinde ev görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında içi yeşil boyalı ev görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil ev görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli ev görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde ev görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil badanalı ev görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil boyalı ev görmek yükünün hafifleyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir