AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik içinde bir ev görmek

Kahve falında yeşillik içinde bir ev görmek

Kahve falında yeşillik içinde bir ev görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde bir ev gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında yeşillikler içinde ev görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bahçe içinde ev görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik içinde bir ev görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde ev görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulur.

Kahve falında yeşillikler içinde ev yapmak kesesinin her daim dolu kalacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde evler görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde yılan görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik içinde kar görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir