AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde ev yapmak

Kahve falında yeşillikler içinde ev yapmak

Kahve falında yeşillikler içinde ev yapmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde ev yapmak gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yeşillikler içinde ev yapmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulur.

Kahve falında yeşillikler içinde ev görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde evler görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik içinde bir ev görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde ev görmek çok güzel günler geçireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bahçe içinde ev görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir