AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yün görmek

Kahve falında yeşil yün görmek

Kahve falında yeşil yün görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yün gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yün ip görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yün örmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yün iplik görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yün görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında renkli yünler görmek onların başarıları ile gururlanacağına, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun yününü görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün ceket giymek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yün dükkanı görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir