AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer fıstığı görmek

Kahve falında yer fıstığı görmek

Kahve falında yer fıstığı görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, düşmanından uzak olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kalabalıktan uzak olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Kahve falında yer fıstığı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında yer fıstığı görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer fıstığı ekmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer fıstığı yediğini görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yer fıstık toplamak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek kazancın günden güne düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir