AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil vişne görmek

Kahve falında yeşil vişne görmek

Kahve falında yeşil vişne görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aradığı kişiyi bulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil vişne gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil vişne görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne koparmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne çiçeği görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında vişne kiraz görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında vişne bahçesi görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne hoşafı içmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında vişne suyu ikram etmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında vişne votka içmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir