AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne koparmak

Kahve falında vişne koparmak

Kahve falında vişne koparmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda doğru şekilde davranıp davranmayacağına dair kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında çilek ve vişne görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında vişne toplamak ve yemek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dalında vişne görmek gülüp eğleneceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz vişne görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında vişne kiraz yemek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında vişne şurubu görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vişne kurusu yemek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir