AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette giymek

Kahve falında tuvalette giymek

Kahve falında tuvalette giymek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette giymek gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Kahve falında beyaz tuvalet giymek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Kahve falında pembe tuvalet giymek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tuvalet giydiğini görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet elbise giymek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında mavi tuvalet giymek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulur.

Kahve falında mor tuvalet giymek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir