Kahve falında yeşil tül görmek

Kahve falında yeşil tül görmek uygulayacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil tül gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil tül perde görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tül görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz tül görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında camda tül perde görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tülden elbise görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tül çorap görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski tül perde görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tülün yandığını görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir