AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sancak görmek

Kahve falında yeşil sancak görmek

Kahve falında yeşil sancak görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sancak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Kahve falında yeşil sancak görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret eder.

Kahve falında osmanlı sancağı görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında islam sancağı görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına inanılır.

Kahve falında sancak görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında sancak dikmek dertlerin günden güne artacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil para görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir