AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil para görmek

Kahve falında yeşil para görmek

Kahve falında yeşil para görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil para gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kağıt yeşil para görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak inanılır.

Kahve falında yeşil para vermek ferah düzeyinin yükseleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkte para görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil para almak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil para saymak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil paralar almak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli para görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir