AnaSayfa / Genel / Kahve falında salamura görmek

Kahve falında salamura görmek

Kahve falında salamura görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, üzüntülerin daha da artacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salamura gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Kahve falında salamura zeytin görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salamura peynir görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salamura yeşil zeytin görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek kazancın günden güne düşeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında salamura yaprağı görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında salamura görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında salamura balık görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir