AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabah abdest almak

Kahve falında sabah abdest almak

Kahve falında sabah abdest almak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, kırgınların barışacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sabah abdest almak gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Kahve falında sabah namazı için abdest almak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah namazı abdesti almak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında sabah abdest almak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sabahlık görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında sabah ezanını dinlemek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında sabah namazını kılmamak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında sabah namazını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir