AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır dövmek

Kahve falında bakır dövmek

Kahve falında bakır dövmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder.

Kahve falında bakır dövmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bakır dövmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet eder.

Kahve falında bakır semaver görmek kişinin iyi hale geleceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır altın görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında bakır ıbrık görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine yorulur.

Kahve falında bakır soğan görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır parlatmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı bakır görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında bakır yüzük almak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir