AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli para görmek

Kahve falında yeşil renkli para görmek

Kahve falında yeşil renkli para görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kötü günler geçireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yoksulluğa inanılır.

Kahve falında yeşil renkli para gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Kahve falında yeşil renk para görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek sorunlarının günden güne artacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli para görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli kağıt para görmek çeşitleneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkte para görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk para görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli para görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Kahve falında renkli kağıt para görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir