AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli at görmek

Kahve falında yeşil renkli at görmek

Kahve falında yeşil renkli at görmek insanlardan uzaklaşılacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli at gördüyseniz:

  • Sizi mücadele, tartışma veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil renkli at görmek hasretlerin biteceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli at görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk at görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında renkli at görmek riske atılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Kahve falında siyah renkli at görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli atlar görmek hep dua edeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk at görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızıl renkli at görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir