AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli at görmek

Kahve falında renkli at görmek

Kahve falında renkli at görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında renkli at gördüyseniz:

  • İlişkilerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gri renkli at görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkli at görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve renkli at görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli at görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli at görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk at görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulur.

Kahve falında altın renkli at görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında siyah renk at görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir