AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini renkli görmek

Kahve falında gözlerini renkli görmek

Kahve falında gözlerini renkli görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini renkli gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Kahve falında iki renkli göz görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli gözlü birini görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk göz görmek planların sarkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin renkli olduğunu görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözü renkli bebek görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözünü renkli görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında renkli gözlü olduğunu görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında açık renk göz görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir